15-09-2016

Lotgenotencontact Mantelzorgers

6 bijeenkomsten voor mantelzorgers die te maken hebben met dementie

Steunpunt Mantelzorg Overbetuwe gaat, bij voldoende belangstelling, starten met 6 bijeenkomsten voor mantelzorgers die te maken hebben met dementie. Heeft u vragen over bijvoorbeeld “hoe ga je om met dementie? Wat kan je doen in de thuissituatie? Hoe komt het dat mijn partner zich ineens zo anders gedraagt? Dit is een klein deel van de onderwerpen die behandeld kunnen worden. De thema’s van deze bijeenkomsten worden deels aan de hand van uw vragen samengesteld.

Data waarop deze bijeenkomsten plaats vinden:
Start:15 september, vervolgens 29 september, 13 en 27 oktober, 10 en 24 november.
Bij opgave is het de bedoeling dat u alle bijeenkomsten bijwoont.
Tijd:  van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: in Elst, nog niet bekend. Deze bijenkomsten worden geleid door twee deskundigen.

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer weten en/of wilt u deze 6 bijeenkomsten bijwonen, meld u zich dan a.u.b. aan:
Meldpunt Overbetuwe/Steunpunt Mantelzorg info@meldpuntoverbetuwe.nl of via het loket in de Wieken Prinses Irenestraat 49 in Elst, op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur geopend, of per telefoon 0481-350050.