28-09-2016

Symposium 'Het Klein Venijn I - Hoezo niets meer aan te doen?'

Georganiseerd door Hersenletsel.nl

Logo _venijn

Met de huidige bezuinigingen staat goede zorg onder druk. Cliënten met ernstig hersenletsel krijgen nog al eens te horen dat zij geen aanspraak kunnen maken op revalidatie, met als reden: ‘te ernstig’. Cliënten die wél revalidatie aangeboden krijgen, lijken daarnaast niet de intensieve behandeling te ontvangen die zij nodig hebben. Hulpverleners zouden graag veel meer willen doen en lijden onder de reacties van cliënten en mantelzorgers: ‘zó weinig therapie?’

Wij denken dat dit anders kan! Denk met ons mee over dit thema tijdens het mini-symposium ‘Klein Venijn I – Hoezo niets meer aan te doen?’. Kom op woensdagmiddag 28 september 2016 naar het congrescentrum de Reehorst in Ede en laat u inspireren door de patiëntenvereniging, wetenschappers en professionals in de zorg en ervaringsdeskundigen. Sámen kunnen we er wél iets aan doen!

Tijdens dit mini-symposium zullen we ons richten op de kleine successen, creatieve oplossingen en vooral het samenwerken met familie en naasten, om deze ‘verschraling’ van zorg tegen te gaan. In diverse workshops kunt u met dit thema aan de slag.

Programma en workshops
Download hier de brochure van het symposium met het volledige programma, inclusief de worskhops.

Accreditatie
Voor meerdere beroepsgroepen wordt accreditatie aangevraagd; zie hiervoor de website www.hetvenijn.nl

Doelgroep symposium deelnemers
Het symposium richt zich op zorgverleners,behandelaars, onderzoekers, beleidsmakers, leidinggevenden en overige professionals in de zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen met niet aangeboren hersenletsel.

Kosten deelname/aanmelding
De kosten van deelname bedragen € 115,–. Bij inschrijving vóór 15 juni 2016 krijgt u € 15,– korting
onder voorwaarde dat de betaling binnen 30 dagen is gedaan. Na aanmelding via de website ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving en de factuur. Bij gelijktijdige aanmelding van 15 personen of meer van één organisatie geldt een korting van 5% (nadere informatie en opgave via het symposiumsecretariaat).

Datum en locatie
Datum:
woensdag 28 september 2016
Locatie: Congrescentrum Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede
Tel. 0318 633 611
Het congrescentrum ligt op vijf minuten loopafstand van station Ede-Wageningen. Naast het congrescentrum bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

Graag tot ziens op 28 september in de Reehorst te Ede!