04-11-2017

Week van de Pleegzorg: Open Space Sessie

Bent u geïnteresseerd in het pleegouderschap? Of bent u zelf al pleegouder en wil u uw ervaringen met anderen delen? Dan is deze bijeenkomst echt iets voor u! Alle pleegouders, pleegkinderen en belangstellenden in de regio Noord Veluwe zijn welkom op zaterdag 4 november a.s. in Theater De Dialoog.

Pleegouders, pleegkinderen en andere belangstellenden in de pleegzorg zijn van harte welkom op deze bijeenkomst die plaats vindt op 4 november van 10 tot 13u in Theater De Dialoog, Raadhuisplein 4, Ermelo.

Week van de Pleegzorg 2017

In 2017 wordt voor de derde keer de Week van de Pleegzorg georganiseerd van 1 t/m 8 november a.s. Met deze actieweek willen we aandacht vestigen op het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders in Nederland.

Programma

  • Opening door Richard Brouwer namens de samenwerkende gemeenten van de regio Noord Veluwe
  • Delen van ervaringen door een aantal pleegouders
  • Open space sessie waarin iedereen wordt uitgenodigd om mee te denken over verschillende thema’s in de pleegzorg
  • Afsluiting met een lekkere lunch

Aanmelding

U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier vóór 1 november. Komen uw kinderen gezellig mee? Ook voor hen is er een interactief programma met dans en rap. Of heeft u oppas geregeld voor de kinderen, dan komt u in aanmerking voor de oppasvergoeding van maximaal 30 euro.

Aanmeldformulier Open Space Sessie - Week van de Pleegzorg

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst dan kunt u contact opnemen met Hanne Bookelmann of Karen Middelkoop, hannebookelmann@zorgbelanggelderland.nl karenvanmiddelkoop@zorgbelanggelderland.nl

Samenwerkingspartners

Deze bijeenkomst komt tot stand door de samenwerkende gemeenten van regio Noord Veluwe:

Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek, Elburg en Putten.