20-06-2018

Save the date! Zomercongres: klein verzet, groot geluk

Iedereen die dat wil, kan zelf iets organiseren en vaak is dat een kwestie van doen. Niet meer eerst bezinnen maar meteen beginnen, met trial and error als leermethode.

Dat geldt ook voor de participatiesamenleving, waarin op kleine schaal de basis wordt gelegd voor groot geluk. Bewoners denken en handelen vanuit hun eigen leefwereld en laten zich niet beperken door gemeentegrenzen of beleidsthema’s. Zij nemen zelf initiatief en sturen ondertussen bij, in het krachtenveld van organisaties en overheden.

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland ondersteunt deze initiatieven. Wij verbinden systemen en mensen en we stimuleren anders denken. Samen met de professioneel lifehacker Martijn Aslander nemen we jou als bewoner, professional, ondernemer of politicus graag mee langs voorbeelden en kansen van de veranderende wereld.

Wanneer
op woensdag 20 juni

Hoe laat
van 13.00 tot 18.00 uur

Waar
Zwitsalfabriek in Apeldoorn

Aanmelden?
Klik hier om dat gratis te doen

Zet 20 juni alvast in je agenda en meld je aan, terwijl wij doorwerken aan de rest van het programma. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Meer weten over het Zomercongres?

Bekijk hier de terugblik op editie 2017.

Zomercongres: klein verzet, groot geluk