14-02-2017

Mini-Symposium Incontinentie: hoe houden we het droog?

Dinsdag 14 februari van 18.30 tot 21.30 uur
Georganiseerd door de Zorginnovatiewinkel

Incontinentie is een belangrijk thema waar we helaas nog te weinig over horen in de media. Toch zijn er in Nederland meer dan 650.000 volwassenen die dagelijks met de problemen van urine incontinentie te kampen hebben. Dit onderwerp is echter nog steeds gehuld in een mist van schaamte en onbegrip. Daarom willen we met een kwinkslag (Hoe houden we het droog) dit voor een breed publiek toegankelijk maken. Gelukkig zijn er mooie innovaties op het gebied van behandeling en preventie van urineincontinentie die we kunnen tonen. Tijdens dit gratis mini-symposium gaan we hier een paar mooie voorbeelden van zien.

Voor wie
Zorgverleners in eerste- en tweedelijns zorg, patienten en hun familieleden/mantelzorgers, beleidsmakers zorg van overheid/verzekeraar/zorginstellingen

De presentaties zijn toegankelijk voor alle bovengenoemde doelgroepen en bevatten tips waarmee al de volgende dag praktisch gestart kan worden.

Aanmelding & kosten
Via de website van de Zorginnovatiewinkel. Deelname inc. maaltijd en borrel is gratis(*). Deel, like, volg onze social media om ons te helpen dit evenement een succes te maken.

Locatie
De Zorginnovatiewinkel Utrecht
Hoog Catharijne (naast ingang Albert Heijn)
Godebaldkwartier 89
3511 DN Utrecht

Meer informatie
Kijk voor het programma op de site van de Zorginnovatiewinkel