20-07-2016

Bent u mantelzorger of ontvangt u zorg van een mantelzorger?

Dan zoeken wij u!

Mantelzorgers helpen hun naasten graag, maar moeten soms ook steeds meer! Ontspanning en vrije tijd kunnen er dan bij inschieten en overbelasting ligt op de loer. De Mantelzorgcarrousel wil zowel de mantelzorger als de zorgontvanger helpen overbelasting te voorkomen en ontspanning te vergroten. Ook kan het sociale contacten bevorderen en de kans op isolatie en eenzaamheid verkleinen. Om de verdere ontwikkeling van de Mantelzorgcarrousel op weg te helpen, hopen wij gebruik te maken van uw expertise en mening.

Op woensdag 20 juli 2016 organiseren Mantelzorgcarrousel Klavervier en Zorgbelang Gelderland daarom een avond waar wij graag met u in gesprek gaan.

Hier kunt u de flyer over de avond downloaden en doorsturen naar belangstellenden wordt op prijs gesteld!

Wat kunt u verwachten?
In een ontspannen setting willen wij graag op een creatieve en interactieve manier met u in gesprek over dit onderwerp. Met de uitkomst van het gesprek hopen wij een idee te krijgen en acties uit te zetten om overbelasting van mantelzorgers zo goed mogelijk te voorkomen, door meer ruimte te creëren voor contacten, ontspanning en sociale activiteiten.

Vanaf 17.00 is er tijd voor een kleine avondmaaltijd bij Schavenweide, en voor koffie en thee wordt gezorgd. Vanaf 18.00 tot ongeveer 20.30 willen wij met u en de andere deelnemers in gesprek.

Wij hopen dat u met uw expertise wilt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Mantelzorgcarrousel Klavervier op 20 juli. Wij bieden naast een hapje en drankje, ook een kleine symbolische vergoeding voor uw inzet.

Komt u ook? Meld u dan aan bij Desirée van Dijk (desireevandijk@zorgbelanggelderland.nl / 026-3842846) of Hilde Boei (hildeboei@zorgbelanggelderland.nl / 026 3842863)
Voor inhoudelijk vragen over de Mantelzorgcarrousel kunt u terecht bij Carla Schölzel (c.scholzel@me.com / 0315-327664)
Wij kijken naar u uit!

Wanneer: woensdag 20 juli 2016
Waar: Woonzorgcentrum Schavenweide, Schavenweide 2, 7003 EB te Doetinchem
Hoe laat: inloop voor eten en drinken om 17.00. Start sessie om 18.00 tot ongeveer 20.30 uur.