15-09-2016

Bijeenkomst de Kracht van Samen

Heb jij zin om andere mensen te ontmoeten die actief zijn in het sociale
domein? Kom dan naar een van de (gratis) activiteiten van de transformatieversnellers!

Deze activiteiten zijn bedoeld voor iedereen die actief is in het sociaal domein zoals: hulpverleners, ervaringsdeskundigen en anderen die het sociaal domein een warm hart toedragen binnen thema's als sport, groen en cultuur.
Samen kunnen we meer!

Kwartiermaken staat voor het werken aan een samenleving, waarin iedereen mee kan doen naar eigen wens en mogelijkheden. Je bent nodig om, als normatieve professional, de verbinding te leggen tussen mensen die ''anders-zijn" en de samenleving die hen buitensluit. Dat vraagt van jou een bepaalde houding. Welke? Dat leer je deze middag.

Wanneer?
15 september

Hoe laat?
14:30 uur inloop
15:00 - 17:00 uur workshop

Waar?
De Oude Synagoge
Jodenkerksteeg 1
Harderwijk

Meer informatie
Wilma Beltman
06 47 02 93 59
wilma.beltman@gmail.com