27-10-2016

Vitaal oud(er), hoe doet u dat in Zeewolde?

Goed ouder worden is voor veel mensen belangrijk. Wat is uw ideaalbeeld van goed oud worden? Wat wilt en kunt u zelf bijdragen om gezond en vitaal te zijn en te blijven? Wat is er verder nodig om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen en functioneren in uw eigen leefomgeving, met behoud van kwaliteit van leven?

Hierover gaan wij graag met u in gesprek. Hierdoor krijgt u meer zicht op hoe u vitaal ouder kunt worden. En kunnen wij op basis van uw inbreng aanbevelingen doen voor een aanbod van zorg- en welzijnsdiensten dat aansluit bij uw wensen en mogelijkheden en die van uw naasten.

De bijeenkomst

U ontmoet elkaar in een open gesprek, in een groep van ongeveer 8-10 deelnemers in de leeftijd van 65 jaar en ouder. Tijdens het gesprek is er ruimte om stil te staan bij uzelf, uw eigen situatie en behoeften. Door te luisteren naar de ander ontstaat de kans om mee te denken en te leren van elkaars ervaringen. U krijgt inzicht in welke mogelijkheden en wensen er voor u zijn om vitaal te blijven.

Praat mee tijdens de gespreksbijeenkomst over:

  • uw ideaalbeeld van goed oud worden
  • uw eigen bijdrage om gezond en vitaal te zijn en te blijven
  • wat u nodig heeft om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen
  • en functioneren in uw eigen leefomgeving, met behoud van kwaliteit van leven.

U bent welkom bij één van de gespreksbijeenkomsten op:

  • Maandag 17 oktober 2016 van 10:00 – 12:00 uur
  • Donderdag 27 oktober 2016 van 10:00 – 12:00 uur
  • Donderdag 27 oktober 2016 van 14:00 – 16:00 uur


Locatie

Gebouw Meermin, Kerkplein 20 te Zeewolde

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Trees Flapper van Zorgbelang via telefoonnummer 0320 244259 of e-mail t.flapper@cmo-flevoland.nl

Uw aanmelding o.v.v. dialoogtafel GezondVeluwe en datum en tijd van uw voorkeur, ontvangen we graag uiterlijk een week vóór de bijeenkomst plaatsvindt, aanmelden@cmo-flevoland.nl