Feiten

  • Naam: Utrecht

Vragen?

Projectcoordinator Manager individuele cliëntondersteuning Lisette Sloots Neem contact met me op voor onze activiteiten in Utrecht Neem contact op

Utrecht

Ieder mens moet kunnen leven zoals hij/zij dat zelf wil, ondanks ziekte, beperkingen of ouderdom. Zorgbelang Utrecht gaat uit van de kracht van mensen. We denken mee, adviseren en zetten projecten op met als doel de kwaliteit van zorg en welzijn te verbeteren. Zorgbelang Utrecht is onderdeel van Zorgbelang Gelderland.

Zorgbelang Utrecht ondersteunt in de provincie Utrecht netwerken van zorgvragers die zelf hun belangen behartigen. Dat kunnen ouderen zijn, chronisch zieken, mensen met een psychische, lichamelijke of verstandelijke beperking, mantelzorgers of jongeren en hun ouders met jeugdzorgervaringen. Maar ook patiëntenverenigingen, Wmo-raden en cliëntenraden.

Waar wij voor gaan

  • Zelfredzaamheid van kwetsbare groepen
    - waaronder het versterken van de eigen regie en het voorkomen van sociaal isolement
  • Kwalitatief goede zorg
    - hierbij speelt de inbreng van de zorgvrager zelf een essentiële rol

Op Locatie
De medewerkers van Zorgbelang in de provincie Utrecht zijn op de hoogte van de lokale ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn. Zij hebben ieder hun eigen aandachtsgebieden en hebben veel kennis in huis. Zij voeren projecten uit op basis van de vragen en knelpunten uit de provincie zelf.

 

Gemeenten provincie Utrecht

Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg en Zeist.