Zorgbelang is zeer regelmatig op zoek naar projectleiders. Ben jij een ondernemende, resultaatgerichte en kordate projectleider? Kun je prima zelfstandig functioneren, maar weet je ook de meerwaarde van collega’s in te zetten? Heb je affiniteit en ervaring als projectleider met projecten op het terrein van  gezondheidszorg, Wmo, jeugdzorg, participatiewet of langdurige zorg?

Dan hebben we een mooie uitdaging voor je!  

Wie zijn wij

Zorgbelang Gelderland | Utrecht is een leuke, flexibele en ruimdenkende organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen en waarvoor je ook de ruimte krijgt.  Wij streven naar een grotere zelfredzaamheid van burgers en een vraaggestuurde zorg.

Dat doen wij door:

  • Het verzamelen van ervaringskennis van zorggebruikers, het geven van informatie, advies en ondersteuning en het opvangen van klachten en het signaleren van knelpunten via het Adviespunt Zorgbelang;
  • Het inbrengen van deze ervaringskennis en klachtsignalen waarmee het zorg- en welzijnsaanbod wordt verbeterd;
  • Het inzetten van methodieken om diensten beter te laten aansluiten op de wensen van cliënten en burgers;
  • Het adviseren van gemeenten en instellingen over de ontwikkeling van een innovatief zorgaanbod vanuit cliënt- en burgerperspectief;
  • Het ondersteunen van initiatieven op het sociaal domein (burgerinitiatieven, Jongerennetwerk e.d.).

 Om onze doelen te bereiken werken we nauw samen met zorgvragers en zorgvragersorganisaties (o.a. 475 aangesloten organisaties), met zorgaanbieders, zorgverzekeraars, overheden en andere relevante bedrijven.

Zoeken we jou?

We zoeken zeer regelmatig ervaren en ondernemende projectleiders voor 30-36 uur per week. Je bent minimaal HBO+ geschoold en/of hebt HBO+ werkervaring. Je woont in Gelderland of Utrecht en je hebt een rijbewijs waardoor je flexibel door de regio kunt bewegen om daar te zijn, waar het project dat verlangt.

Jouw competenties en vaardigheden zijn:

  • Ondernemerschap en acquisitievaardigheden
  • Resultaatgericht
  • Samenwerkend
  • Verbindend (op verschillende niveaus: van cliëntenraad tot Raad van Bestuur, van vrijwilliger tot professional)
  • Communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) 

Je brengt een relevant netwerk mee en je hebt kennis van zorgstructuren en financieringsstromen. Je weet de toegevoegde waarde van Zorgbelang handen en voeten te geven in projecten. Je kunt overstijgend denken, weet wat er speelt en je weet dit om te zetten naar projecten die je zelf ook acquireert. Je hebt feeling voor plannen en regelen. Je denkt vanuit de ander en kan dan ook opdrachtgevers overtuigen en aan je binden.

Je hebt een goed gevoel voor humor, bent flexibel inzetbaar, kent je verantwoordelijkheid en stelt prioriteiten. Je bent zakelijk en warm, hebt bedrijfsmatige kennis. Je hebt lef en bent proactief. Je bent consistent en een betrouwbare gesprekspartner.

Wij bieden jou

Een plek in een informele, platte organisatie zonder vaste werktijden. Die zijn namelijk afhankelijk van je agenda. Je gaat  deel uitmaken van één  van de twee zelforganiserende regionale teams. Beide teams zijn verantwoordelijk voor alle projecten in hun regio, zijnde FoodValley-Veluwe-Utrecht of RijnIJssel-Achterhoek-Nijmegen-Rivierenland.

Zorgbelang Gelderland |Utrecht maakt deel uit van een landelijk netwerk van Zorgbelang-organisaties. Zij werken veel met elkaar samen; zeker in het licht van landelijk gefinancierde projecten en het delen van backoffice functies.

We bieden in eerste instantie een jaarcontract. Het salaris is vastgesteld op maximaal € 3.910,- per maand bij een volledig dienstverband (36 uur per week, schaal 9 van de CAO Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening).  

Onze standplaats is in Arnhem.

Belangstellenden voor deze functie kunnen voor meer informatie contact opnemen met Petra Pouwels, tel: 06 21 91 39 76. Je sollicitatie kun je per e-mail verzenden aan personeelszaken@zorgbelanggelderland.nl onder vermelding van ‘maatschappelijk betrokken projectleider’.