Ben jij een ervaren, ondernemende en resultaatgerichte senior projectleider? Kun je prima zelfstandig functioneren, maar weet je ook de meerwaarde van collega’s in te zetten? Heb je veel kennis van (de ontwikkelingen in) de gezondheidszorg? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! 

Wie zijn wij

Zorgbelang adviseert en ondersteunt organisaties en overheden bij het ontwikkelen van zorg, welzijn en leefbaarheid vanuit het perspectief van inwoners, cliënten, patiënten. Daarnaast ondersteunt het Adviespunt Zorgbelang mensen door onafhankelijke cliëntondersteuning, vertrouwenswerk en klachtenfunctionarissen bij het omgaan met complexe hulpvragen.

Om de zorg, het welzijn en de leefbaarheid in Nederland te verbeteren wordt nauw samengewerkt met inwoners, cliënten, zorgvragers en met zorgaanbieders, zorgverzekeraars, overheden en andere relevante organisaties en bedrijven.

Wij zoeken nu een senior projectleider gezondheidszorg (met accent op eerste en tweede lijn, preventie, verzekerde zorg).

Zoeken we jou?

We zoeken een zeer ervaren en ondernemende projectleider voor 30 tot 36 uur per week. Je hebt een academische of een HBO+ opleiding. Je hebt ervaring met de werving en het verkrijgen van financiering voor projecten in de eerste en/of de tweede lijn. Je bent bekend met nieuwe zorgvormen en hebt kennis van de organisatie en financiering van de zorg en je weet de toegevoegde waarde van Zorgbelang handen en voeten te geven. (Organisatie)advies, ondersteuning, procesbegeleiding en participatievanuit het perspectief van inwoners, cliënten, patiënten, zijn de trefwoorden voor onze projecten.

Jouw competenties en vaardigheden zijn:

  • Ondernemerschap en acquisitievaardigheden
  • Zelfstandig en resultaatgericht
  • Samenwerkend
  • Overstijgend denken
  • Verbindend (op verschillende niveaus; van cliëntenraad tot Raad van Bestuur, van vrijwilliger tot professional)
  • Communicatief sterk (mondeling en schriftelijk)


Je brengt een relevant netwerk mee. Je kan overstijgend denken, weet wat er speelt, zoekt naar samenhang, verbinding en harmonie, mits dat het resultaat ten goede komt. Je kunt omgaan met complexe problemen en relaties. Je hebt een goed gevoel voor humor en bent ontspannen, kent je verantwoordelijkheid en stelt prioriteiten. Je kunt omgaan met hectiek en een veelheid aan projecten. Je bent zakelijk en warm, hebt zorginhoudelijke en bedrijfsmatige kennis en weet deze expertise in te zetten voor het grotere geheel. Je bent proactief en ziet kansen en mogelijkheden.

Actuele ontwikkelingen weet je om te zetten naar de projecten. Je neemt makkelijk nieuwe informatie tot je, hebt feeling voor plannen en regelen en kan opdrachtgevers overtuigen en aan je binden. Je bent consistent en een betrouwbare gesprekspartner. Je scheidt hoofd- en bijzaken en bent gericht op de ander. Je kunt werken in complexe netwerkstructuren en je schakelt makkelijk tussen bestuurlijk en uitvoerend niveau.

Je hebt lef en bent snel en kan na een korte inwerktijd goed zelfstandig werken. Je neemt zelf initiatief tot het opzetten van nieuwe innovatieve projecten  en verwerft  de daarvoor benodigde middelen. Je maakt onderdeel uit van een zelf organiserend team, zoekt overleg en afstemming waar nodig en gewenst.  Je kan flexibel door de regio bewegen om daar te zijn waar het project dat verlangt.

Wij bieden jou

Een plek in een informele, platte organisatie als één van de drie senior projectleiders die samen met de directeur en de managers als eerste verantwoordelijk zijn voor de acquisitie van nieuwe projecten. Dat doe je   natuurlijk wel samen met je (team)collega’s.  

Jij maakt deel uit van een zelf organiserend regionaal team van collega projectleiders. Dat is je basis. jullie zijn samen verantwoordelijk voor alle projecten in de regio FoodValley-Veluwe-Utrecht. Het andere regioteam is actief in de regio Rijn IJssel-Achterhoek-Nijmegen-Rivierenland. Daarnaast is er nog een bovenregionaal team. De projectleider legt verantwoording af aan de manager Participatieondersteuning.

Je bent tevens trekker van een themagroep gezondheidszorg, waarin ook collega’s van andere teams zitten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het realiseren van kansen binnen de gezondheidszorg, voor de gehele organisatie.

 

Zorgbelang Gelderland-Utrecht maakt deel uit van een landelijk netwerk van Zorgbelangorganisaties en andere organisaties die werken vanuit het perspectief van inwoners, patiënten / cliënten. Wij werken veel met elkaar samen, zeker in het licht van landelijk gefinancierde projecten en het delen van backoffice functies. Je hebt daardoor ook regelmatig contact met collega’s van andere (Zorgbelang) organisaties, maar ook van de Patiëntenfederatie, Iederin, Mind NL of PGO support.

Ons aanbod voor de beste kandidaat

De functie is voor onbepaalde tijd, maar om er zeker van te zijn dat er sprake is van een goede match gaan we in eerste instantie uit van een jaarcontract. Bij goed functioneren wordt dat een contract voor onbepaalde tijd. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk / Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Inschaling is afhankelijk van kwaliteiten en prestaties. De standplaats is Arnhem, het werkgebied is heel Nederland. Je bent in het bezit van een rijbewijs en bent bereid te reizen.

Reactie

Heb je interesse dan kun je voor een toelichting en meer informatie bellen met Eric Verkaar, directeur/bestuurder Zorgbelang Gelderland | Utrecht: 06 47 31 69 93 of met de manager Participatieondersteuning Petra Pouwels: 06 21 91 39 76.

Je motivatie voor deze functie stuur je met je CV per mail naar: personeelszaken@zorgbelanggelderland.nl onder vermelding van ‘senior projectleider gezondheidszorg’. Deadline is 9 april 2018.

NB: acquisitie n.a.v. deze vacature wordt absoluut niet op prijs gesteld.