Ervaring met het ambulancevervoer in Gelderland-Zuid? Doe mee aan het spiegelgesprek! (https://zorgbelanggelderland.nl//over-zorgbelang/vrijwilligers/ervaring-met-het-ambulancevervoer-in-gelderland-zuid-doe-mee-aan-het-spiegelgesprek!/)

Wilt u een bijdrage leveren aan de verbetering van het ambulancevervoer? Heeft u als patiënt of (naaste) ervaring met het ambulancevervoer in Gelderland-Zuid?
Dan nodigen wij u graag uit voor een zogenoemd spiegelgesprek.  

Tijdens een spiegelgesprek luisteren zorgverleners (waaronder de centralisten, de ambulancechauffeurs en ambulanceverpleegkundigen) samen met leden van het cliëntenberaad naar ervaringen uit de praktijk door patiënten of hun naasten.
Een onafhankelijke gespreksleider van Zorgbelang Gelderland leidt dit gesprek.

Doel van het gesprek
Kennis krijgen over en leren van de ervaringen van patiënten (en hun naasten) en samen mogelijke verbeterpunten voor de ambulancezorg opstellen.

Hoe ziet de avond eruit?
In het eerste deel van het spiegelgesprek komen uitsluitend patiënten of naasten over hun ervaringen aan het woord. Hierna kunnen de zorgverleners vragen daarover stellen en eventueel voorgenomen verbeteringen voor de ambulancezorg voorleggen.

Praktische informatie
Datum: woensdag 8 november 2017
Tijd: 18.45 uur – 20.45 uur
Restaurant/Zalencentrum de Oude Duikenburg
Voorstraat 30 4054 MX Echteld 
www.duikenburg.nl

Voorafgaand aan het spiegelgesprek wordt er (vanaf 18.00 uur) een kleine maaltijd aangeboden.
Wij vergoeden uw reiskosten.

Doet u mee?
Wilt u met uw deelname aan het spiegelgesprek een bijdrage leveren aan de verbetering van het ambulancevervoer?
Meldt u zich dan (liefst voor eind september) aan bij Karin Kalthoff van Zorgbelang Gelderland, telefoon: 026 -  384 28 43 of per mail via karinkalthoff@zorgbelanggelderland.nl

Meer informatie 
Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (sector Regionale ambulancevoorziening)
088-4575051. Per mail: frans.louwers@vrgz.nl