Meepraten over openbaar vervoer in Gelderland (https://zorgbelanggelderland.nl//over-zorgbelang/vrijwilligers/meepraten-over-openbaar-vervoer-in-gelderland/)

Vind jij openbaar vervoer in Gelderland belangrijk en wil je hierover meepraten? Kom dan de geledingen van het ROCOV versterken. ROCOV staat voor Regionaal Overleg Consumentenorganisaties Openbaar Vervoer. Het ROCOV Gelderland behartigt de belangen van de OV-reiziger in Gelderland. 

Wat doet het ROCOV?

Het ROCOV geeft vervoerders en provincie gevraagd en ongevraagd advies over zaken als dienstregelingen, tarieven, toegankelijkheid en aanbestedingen. Daarnaast geeft het ROCOV ongevraagd advies op basis van signalen van reizigers en consumentenorganisaties.

ROCOV-leden op voordracht van Zorgbelang komen op voor de belangen van reizigers met een ziekte of beperking. Zij zijn ervaringsdeskundig of hebben affiniteit met reizigers met een ziekte of beperking.

Voor meer informatie over de werkwijze van het ROCOV, de vereisten voor deze vrijwillige functie en vergoedingen: zie bijlage.

Belangstelling?

Stuur een brief met je motivatie en CV naar Joke Stoffelen jokestoffelen@zorgbelanggelderland.nl

Selectiegesprekken vinden plaats op 27 oktober 2017 van 9:00 tot 12:30 uur bij Zorgbelang, Weerdjesstraat 168 (zaal C), 6811JH Arnhem.